top of page

DIPLOMERAD BLI-LEDARE
BYGGSPECIAL

Modern Architecture

Ett gott ledarskap är en viktig grundpelare för en lönsam och effektiv organisation.

Vi erbjuder ledarskapsutbildning med inriktning för just byggbranschen.

Här tränas och utbildas arbetsledande personal på alla nivåer.

 

Diplomerad BLI-Ledare Byggspecial™ har en mycket konkret och praktisk prägel som skapar direkta resultat i det dagliga arbetet som ledare oavsett om man är en ny eller erfaren i sin position.

Programmet genomförs under ett år med ett halvdagsseminarium per månad. Det erbjuds även möjligheter för nätverkande. 

Programmet genomförs i samarbete med Byggföretagen.

 

bygg.png
DSC_6085_edited_edited.jpg

CEO, Vingmed AB

Jag kan starkt rekommendera BLI utbildningen som en väldigt bra grund att stå på både som ny ledare men också som en erfaren ledare. Jag har själv gått programmet 2ggr och min chef före det 3ggr då programmet utvecklats under dom 20 åren vi varit kunder. Då Hans är en väldigt inspirerande och underhållande kursledare har vi även vid flertalet tillfällen samarbetat med Hans vid personalmöten och kickoffer då han på ett unikt sätt kan skräddarsy utbildningen efter våra behov. 

Teknikchef, Serneke 

Hans är otroligt bra som kursledare och föredragshållare, han är lyhörd och levererar utifrån det behov jag som kund har och målat upp. Är jag som kund lite diffus i mitt behov hjälper han innan till med att konkretisera mina behov och tar fram väl anpassade program.

VD, SEAL Scandinavian AB

Vill verkligen rekommendera

BLI utbildningen som Hans levererar på sitt underhållande sätt. En av alla mina kurser som sticker ut, och gav mig flera värdefulla tips för att bli en bättre ledare. Vi är flera på företage som gått den och vi "BLIar" varandra titt som tätt. Tack Hans!

KONTAKT

Tack för ditt meddelande!

  • Black LinkedIn Icon
bottom of page